Nyheder

​Woodson ønsker alle en glædelig jul og et godt nytår.

Vi kan se tilbage på et travlt år med mange, spændende og nye opgaver. Vi har i årets løb fået tilrettet vores maskinpark en del, og har fået udskiftet en del maskiner. Vi har blandt andet fået leveret vores Targo 3000 nr. 2, som har en kapacitet, som ingen andre på markedet kan tilbyde, og en Komptech Crambo 6000, som er den første i landet med det nye design. Herudover fik vi leveret den første Case 290 MH materialehåndteringsmaskine.
Det betyder også, at vi er klar til et nyt år, med nye spændende løsninger, med endnu mere effektivitet.
Vi har i årets løb, serviceret vores altid trofaste kunder, men der er også kommet en del nye til. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde i det nye år.
Herudover vil vi gerne takke vores gamle som nye medarbejdere for en kæmpe indsats i årets løb.

Vi holder gang i hjulene imellem jul og nytår, for lige at få det sidste med. Og så starter vi 2018 op med en masse nye projekter fra den 2. januar.

Vores nye hjemmeside er i luften!​

Uge 8/2017: I disse dage hygges med nyt legetøj. Werner og Mads prøvekører FUCHS 320 samtidig med neddeling og sortering af affaldstræ.

Uge 10/2017: Vi prøvekører en Komptech Axtor 6010 ec. 

Vi har ​indtil videre prøvekørt den med flere forskellige materialer som træklodser, stammer, rødder, og vi er ganske godt tilfreds med dens kapacitet og resultat.

​Det går godt med sortering af rødder og direkte knusning af overfraktion!

Vores store Backers stjernesorterer har meget stor kapacitet og laver et ekstremt rent produkt, bl.a. pga. to meget kraftige magneter. Den kan i øvrigt suppleres med såvel vindsigte som plastsuger.

Komptech Axtor 6010 ec er på prøve i disse dage. Vi er ganske godt tilfreds med dens kapacitet og resultat. Vi har indtil videre prøvekørt den med flere forskellige materialer som træklodser, stammer, rødder.

Kontakt os​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Højmarken 24 │5492 Vissenbjerg │Tlf.: 24 63 15 0763 45 00 01kontor@woodson.dk